Tryllesøndag på Park Lane

Tryllesøndag på Park Lane

Søndag 12. juli 2020 KL. 14:00 på Park Lane får vi besøk av Hans Henrik Verpe. Han er en tryllekunstner utenom det vanlige. Glem flosshatt og hvite silkehansker, her får du virkelig et show du ikke har sett maken til! Hans Henrik kombinerer humor og magi på en grensesprengende og unik måte, som gjør at du nærmest ikke vet om du skal le eller la deg forundre når du ser ham på scenen. Han har også flere topplasseringer fra NM i trylling.

Verpe ble for alvor en folkekjær skikkelse da han i 2011 tryllet seg helt til semifinalen i Norske Talenter. November samme år fanget han nok en gang medias oppmerksomhet da han sjarmerte både prinsessa og halve Kongeriket ved å sende en søknad på stilling som Hoffnarr til Kong Harald.

Arrangementet er gratis og støttet av Moss Kommune. Det blir begrenset antall plasser- og vi ønsker selvfølgelig at flest mulig barn får med seg showet! Det blir mulig å reservere 4 billetter. Og reservasjonen til trylleshowet åpner på søndag.

Showet vil være utendørs så ta med klær som passer, det vil være kiosksalg den dagen.

Vi gleder oss?

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu