Chris Holsten til Larkolluka

Chris Holsten til Larkolluka

Som nevnt i går, så jobber vi fortsatt for at det blir sommershow og Larkolluke på vanlig måte. Vi gleder oss sinnsykt til å se Chris Holsten i Larkollen!

Du har garantert hørt musikken hans på spotify! Låtene til Chris får oss i ordentlig god stemning. Om det måtte være "Echo", "Mexico" eller"All About You", så rikker de alle like hardt i dansefoten vår hvertfall.
Vi hadde også gleden av å se Chris i årets sesong av Hver gang vi møtes, der han uke etter uke leverte solide coverlåter!


Den platinasertifiserte popkometen vant prestisjeprisen "NRJ Norwegian Artist of the Year" høsten 2018 og leverte samtidig en solid femteplass i NRK suksessen Stjernekamp. Det siste året har det unge talentet med sin soulfylte stemme, enorme meloditekke og kreative produksjonlevert flere hits og spilt konserter landet rundt. Chris sin Norges-turné denne våren ble også avbrutt p.g.a coronautbryddet. Så konserten vi hadde tenkt å dra på ble dessverre utsatt, men enda mer gledelig er det da at vi får han hjem til Larkollen! Chris Holsten gjorde seg først bemerket med sin gjestvokal på Broilers "Rays of Light", før sologjennombruddet kom i 2016 med "On My Own" og den påfølgende«MEXICO» og har siden det samlet 70 millioner streams.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu