Advarsel!! Fart, spenning og høyt tempo i vente!

For de som liker fart, moro og spenning passer denne mandagen perfekt. Dagen starter på stranda i Lersbaugen med morgentrim kl. 10:00. Til glede for alle aktive morgenfugler skal Fokus Trening også i år stille med instruktører. Programmet Fokus trening har lagt for Larkolluka 2019 ser dere under.

Klokka 11:00 starter seilinga i Rørvika, på plassen til Larkollen Seilforening. Dette er en unik mulighet for å lære om seiling og møte seilmiljøet i Larkollen. Den fartsfylte dagen fortsetter med sykkelløp kl. 12:00. Turen går gjennom store deler av Larkollen og løypa er markert. Dette passer for hele familien. Det er ikke om å gjøre å komme først i mål, vinneren er den som kommer nærmest gjennomsnittstiden.

Olabilløpet er for mange et høydepunkt. Olabiler i ulike former og størrelser skal i dag konkurrere om beste tid, beste design og beste kostyme. Løypa er Larkollveien med start fra krysset Rørvikveien/Larkollveien og målgang er mellom Losen og Støtvig Hotell. Her er det bare å finne seg en plass langs løypa og heie olabilene i mål.

Utekino på Park Lane i dag kl 22:30

Et arrangement som også passer bra for alle er bingo. Bingoen holder sted i teltet på parkeringsplassen og blir arrangert av Kvinne- og familieforbundet i Larkollen. Her er muligheten for premier stor. Bingoen starter kl. 19:00

19:30 starter fiskekonkurransen på Støtvigmoloen. Hvis man ikke har egen båt er det muligheter for å fiske fra brygga. All fisk må fiskes på snøre. Dagen avsluttes med utekino på Park Lane. I år har dere valgt Østfoldklassikeren Lange Flate Ballær. Arrangementer er gratis og det blir salg av kioskvarer og popcorn.

Følg oss gjerne på Facebook og instagram for daglige oppdateringer.

Share: Pinterest