Bare en uke igjen

Bare en uke igjen

Forside på programmet 2019

Om syv dager går startskuddet for Larkolluka 2019. I disse dager har programbladet for 2019 blitt utlevert. Hvis du ikke har mottatt programbladet kan det være fordi det står «Nei takk til reklame» på postkassen din, men fortvil ikke. Du kan se hele programmet her. Vi kommer også til å legge ut programblader på Losen, Støtvig og butikken i løpet av den kommende uka.

I løpet av den kommende uka skal vi gjøre de siste forberedelsene til Larkolluka. Dere vil se at teltet på parkeringsplassen sakte men sikkert kommer til å ta form. Programmet i år vil bestå av mye av det vi kjenner fra tidligere år. Men noen endringer har vi lagt inn i programmet. Sommershowet på onsdag er det største endringen, en konsert vi gleder oss til. Enkelte aktiviteter har fått nytt tidspunkt og noen til og med ny dag, ta en titt på programmet for full oversikt.

Naturstien i år kommer i ny drakt. Werner Olsson og Dag Thorbjørn Hallan har i år laget en spennende natursti, som i år går over en uke. Det vil si at du selv kan bestemme når du vil gå ut i Larkollmarka og svare på spørsmålene.

Sommershow og Latter i Larkollen er arrangementer som de siste årene har blitt utsolgt. Til disse arrangementene anbefaler vi at man sikrer seg billetter tidlig. Oversikten over billettene finner dere her: https://larkolluka.no/billettsalg

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu