Sand, svette og latter

Sand, svette og latter

God morgen! Før vi går i gjennom dagens program ønsker vi å gratulere Frank Larsen med vel fortjent pris. Stranddansen i går var en suksess og vi er nå klare for en ny dag. Dagen starter klokken 10:00 med morgentrim.

I dag skjer det meste på Teibern ved Larkollen Camping. Vi har valgt å legge sandslottkonkurransen og mesternes mester til Teibern for å inkludere den delen av Larkollen. Sandslottkonkurransen starter klokken 12:00 og her er det bare fantasien som setter grenser. Konkurransen inndeles i klassene barn, voksen og familie. Her er det altså rom for byggmestere i alle aldre.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Tre av vinnerne fra 2018.

Dagen fortsetter på Teibern med mesternes mester. Med inspirasjon fra NRK-serien har vi i år laget en konkurranse som kan bli krevende både fysisk og mentalt. Konkurransen går på tid og er delt opp i to deler. Man skal gjennomføre en hinderløype der ulike utfordringer venter. I den andre delen av konkurransen får man testet hjernebarken. Dette blir en konkurranse der man trenger hele kroppen. Vi har delt konkurransen inn i en barneklasse og en voksenklasse.

Siste del av dagen vil foregå i teltet på parkeringsplassen.  Vi har i år hentet inn en nydelig bukket med komikere til Latter i Larkollen. Dørene åpner klokken 20:00 og showstart blir 21:30.

Erlend Osnes - har på kort tid gjort seg godt bemerket på både scene og radio. Han er for mange kjent fra radioprogrammet "Raae og Osnes". I 2015 debuterte han med sitt første solo stand-up-show "Av Familiære Årsaker" som solgte ut kulturhus over hele landet. Han er blitt beskrevet som en historieforteller av rang, og en komiker på god vei mot humorstjernehimmelen.

Henrik Fladseth - har rukket mye på kort tid. Du husker han kanskje fra Komiprisen i 2015, der han som ubeskrevet blad begeistret publikum med betraktninger om billettkontroll. Som stand up-komiker står han jevnlig på landets største scener, og i 2016/2017 medvirket han i “Feelgoods humorgalla”  sammen med Thomas Giertsen, Atle Antonsen, Robert Stoltenberg og Bård Tufte Johansen.

Kevin Kildal - har siden debuten i 2012 gjort show på alle de store klubbscenene i Norge, vært en snartur innom tv og satt opp sine egne turnéer.  Kevin Kildal har tatt enorme steg som en brutalt ærlig, drøy og åpen komiker. Dette gav Kevin nominasjonen til Stå Opp-prisen, komikernes helt egne pris. Med 32 000 følgere på Facebook og 12 000 ukentlige lyttinger på podcasten, Klagemuren, har Kevin satt et solid fundament for seg selv som komiker.

Marlene Stavrum – Marlene er en ganske fersk komiker som har drevet med stand up i to år, og allerede rukket å stå på mange av de største standup-scenene i Norge! Hun har en særegen stil på scenen og ingen show blir like, men det blir som regel veldig gøy!

Magan Gallery - Magan er en fremadstormende nykommer som har kommet langt på sin korte karriere innenfor standup. En nykommer som til tross for sin korte tid i bransjen, har rukket å opptre på både Latter, Humorsalongen, fullstappet John Dee/Rockefeller TO GANGER og en rekke andre scener rundt om i landet. Med sin multikulturelle bakgrunn og oppvekst i bygda så leverer Magan vitser og historier det er umulig å ikke le av.

Vi gleder oss til i dag!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu