Show på barnas dag

Show på barnas dag

Vi har i år som et tillegg til de vanlige lekene et BARNE-OG FAMILIESHOW MED POLITIMESTER BASTIAN, ENERGIKLUMPEN KAI ROBERT OG BARNAS ROCKETROLL.

Kai Robert er fornøyelig som Politimester Bastian. Barnas Rocketroll inviterer barna på Rockekonsert, og de får egne instrumenter. Kai Robert farger forestillingen også med sin trompet.

Politimester Bastian (Kai Robert)

Kai Robert er inne i sin 48. sesong som komponist, tekstforfatter, salmedikter, trompetist, sanger og entertainer. I løpet av disse årene har han gitt ut hele 60 platealbum, og solgt over en million plater! 3 album har solgt til gullplate, og 1 til Platinaplate på Island!

Kai Robert Johansen

Kai Robert turnerer jevnlig over hele Europa og Nord-Amerika med sine egne –og andres komposisjoner. Han deltar ofte i Radio -og TV-show rundt i Europa og i Amerika.

Kai Robert har mottatt både Østfold Fylkeskommunes Kulturpris og Sarpsborg Kommunes Kulturpris for sitt arbeide med egen musikk og ikke minst sitt livslange engasjement for sang og musikk med mennesker med bistandsbehov.

Kai Robert er hoffleverandør av musikk til den norske Kongefamilien og han elsker å underholde både for store og små, og gir alltid ALT for sitt publikum!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu