Advarsel!! Fart, spenning og høyt tempo i vente!

Advarsel!! Fart, spenning og høyt tempo i vente!

For de som liker fart, moro og spenning passer denne mandagen perfekt. Dagen starter på stranda i Lersbaugen med morgentrim kl. 10:00. Til glede for alle aktive morgenfugler skal Fokus Trening også i år stille med instruktører. Programmet Fokus trening har lagt for Larkolluka 2019 ser dere under.

Klokka 11:00 starter seilinga i Rørvika, på plassen til Larkollen Seilforening. Dette er en unik mulighet for å lære om seiling og møte seilmiljøet i Larkollen. Den fartsfylte dagen fortsetter med sykkelløp kl. 12:00. Turen går gjennom store deler av Larkollen og løypa er markert. Dette passer for hele familien. Det er ikke om å gjøre å komme først i mål, vinneren er den som kommer nærmest gjennomsnittstiden.

Olabilløpet er for mange et høydepunkt. Olabiler i ulike former og størrelser skal i dag konkurrere om beste tid, beste design og beste kostyme. Løypa er Larkollveien med start fra krysset Rørvikveien/Larkollveien og målgang er mellom Losen og Støtvig Hotell. Her er det bare å finne seg en plass langs løypa og heie olabilene i mål.

Utekino på Park Lane i dag kl 22:30

Et arrangement som også passer bra for alle er bingo. Bingoen holder sted i teltet på parkeringsplassen og blir arrangert av Kvinne- og familieforbundet i Larkollen. Her er muligheten for premier stor. Bingoen starter kl. 19:00

19:30 starter fiskekonkurransen på Støtvigmoloen. Hvis man ikke har egen båt er det muligheter for å fiske fra brygga. All fisk må fiskes på snøre. Dagen avsluttes med utekino på Park Lane. I år har dere valgt Østfoldklassikeren Lange Flate Ballær. Arrangementer er gratis og det blir salg av kioskvarer og popcorn.

Følg oss gjerne på Facebook og instagram for daglige oppdateringer.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu