Se opp for krabber, tennisballer og partymusikk

Se opp for krabber, tennisballer og partymusikk

Som overskriften tilsier blir det nok en dag med mye innhold. Og her blir det noe for enhver smak. Dagen starter med morgentrim klokken 10:00. Klokken 10:00 starter også turneringen i tennis. Larkollen tennisklubb inviterer til slektsturnering for doublepar. Ta med egen tennisracket så stiller Larkollen tennisklubb med baller. Dette er et arrangement som er veldig populært så det er nødt til å starte tidlig så alle kan få spille.

Larkollen tennisklubb stiller med baner og tennisballer også i år, ta med egen racket!

Krabbefiskekonkurransen er i år flyttet til tirsdag. Barn og voksne i alle aldre kan konkurrere om flest og størst krabber. Her gjelder det å samle et lag bestående av dyktige krabbefiskere. Det er lov å være så mange man vil på laget. Vi deler antall krabber på antall deltagere/snører på laget. Konkurransen starter klokka 12:00, og vi oppfordrer de minste til å ta på seg redningsvest.

Dagen avsluttes med Larkollukas kanskje største happening! Björn Rosenström starter kvelden med låter som Raggarrock, Pojkarna som busar, Het och Gunilla.Vi fortsetter kvelden med Åges Dansband som er et av norges råeste coverband, de fylte nylig Rockefeller til randen og kommer til å rive taket av teltet på parkeringsplassen! Kvelden avsluttes med Katastrofe, som har reist land og strand rundt med partylåter som Elektrisk, Spellemann, Maria, Norske Jenter og mange mange flere.

Har du ikke kjøpt billetter til et av sommershowene eller til Latter i Larkollen kan det gjøres her.

Vi håper på like god stemning i år som i fjor.
Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu