En noe nervøs trio, 12 år etter

En noe nervøs trio, 12 år etter

I 2007 arrangerte Larkollen showteam sin siste Larkolluke. Og det samme året ble Larkollteamet stiftet. Det året ble stafettpinnen overlevert til tre unge gutter, Alexander Larsen, Mats Bristol og Morten Solberg. I månedene frem til Larkolluka i 2008 var møtevirksomheten hyppig blant de tre guttene. Nesten hver uke frem mot sommeren traff de hverandre for å planlegge alt ned til minste detalj. Og en uke før det smalt fortalte teamets eldste medlem, den da 22 år gamle Alexander at «De gleder seg veldig til søndag 27. juli, når alt er over. – Da kan vi endelig puste ut.». (Moss Avis, 2007)

Den nervøse trioen i 2007

Den første Larkolluka ble en suksess og Larkollteamet vokste raskt i årene som fulgte. Henning, Pål, Eirik, Andre, Nico, Robin og Magnus ble etter tur og orden medlemmer. Og siden Alexander trakk seg tilbake i 2017 har teamet bestått av ni medlemmer. Noen oppturer og noen nedturer har det blitt. Konsertene med Stazman og Lazz i 2018 og DDE i 2017 er to av de store oppturene. Utekinoen med enorme besøkstall på Park Lane plaserer seg også inn blant de gode erfaringene. Men nedturene har også vært der. Regn på rekeaften under debutuka i 2008 plasserer seg inn som en liten nedtur.

Larkollteamet i 2010

Fra den første Larkolluka i 2008 var samarbeidet med Støtvig Hotel tett. De delte dagene seg i mellom slik at både Støtvig og teamet fikk inntekt fra ølsalget. I 2011 var hotellet borte. Det ble en ny prøvelse for Larkollteamet. Støtvig Hotel hadde vært fast plass for Larkolluka siden den startet opp igjen i 1988. Parkeringsplassen ved skolen ble det nye festivalområdet. Det gjorde at de fikk større plass og arrangørjobben gikk lettere. Larkolluka 2019 skal også avholdes på parkeringsplassen og Larkollteamet har ingen planer om å levere inn flyttemelding i nærmeste fremtid. Samarbeidet med nye Støtvig er fortsatt tett, men Larkollteamet står mer på egne bein enn det de gjorde tidligere.

Lakollteamet på parkeringsplassen ved skolen i 2011

En ikke så nervøs duo i 2019.

Har du lyst til å lese mer om Larkollteamets historie og om medlemmene i Larkollteamet kan du trykke på linken under. http://historie.larkolluka.no/larkollteamet/

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu