Årets line up – Tirsdag

Årets line up – Tirsdag

Tirsdag 16/7
Konserten har 18-årsgrense.
Dørene åpner 18.00.
Kjøp billett her!

Tirsdagens line up er satt og er skreddersydd for deg som er festglad! Vi kan by på musikk som frister deg til å danse natten lang. Vi sparker i gang kvelden med Chris Abolade før Åges Danseband covrer alle dine favorittlåter. Kvelden avsluttes med dans og allsang til Kjartan Lauritzens beste hits!

Chris Abolade

Chris Abolade kom i 2017 med et brak. Han fikk tidlig suksess med låter som «Tranquilo» og «Sex Og Blomster». Chris har et enormt nærvær på scenen og låtene blir levert i nye akustiske utgaver for publikum, så stemningen disse gir, er til å ta og føle på. Men man må òg forvente at dansefoten rører seg når det er høyt tempo i sceneshow!

Åges Danseband

Åges Danseband er kanskje Norges råeste og mest sjarmerende partyband, som spiller kjente og kjære låter med en overbevisning og attitude du aldri har sett tidligere. Med blåsemafiaen i ryggen, er de endelig tilbake i Larkollen og det skal pumpes hardt, slager på slager!

Kjartan Lauritzen

Kjartan Lauritzen fra Balestrand bygde seg opp til å bli Norges nye rap-superhelt med tidlige låter som Havanna, Fredag og Nyte D. Kjartanismen gjorde sitt inntog i landet med låter som Million og TADA, før han gikk videre til å gi ut singler som Gira, Shakira, Skaol Skadle, og sommerhiten Badebussen. Han er kjent for å by på seg selv og skaper en unik kontakt med publikum. Kom på konsert, og du vil føle en varm følelse stryke deg forsiktig på sjelen, og en stemme vil hviske deg ømt i øret; "dette var ikke et dumt valg, min gode venn."

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu