DET ER MAAAANDAG!

DET ER MAAAANDAG!

Denne mandagen starter i ett med et rakt tempo. Årets første morgentrim starter i dag. Vi har flyttet morgentrimmen fra Park Lane og ned på Lersbaugen. Lersbaugen ligger ca. 100 meter fra Støtvigstranda. Se kartet på https://larkolluka.no/program/.

Mandagen forstetter i Rørvika med Seiling fra kl. 11.00. Møt oss i Rørvika mandag fra kl. 11.00 til 14.00. Arrangementet passer for voksne og barn. Dette er en unik mulighet til å lære om seiling og til å møte seilermiljøet i Larkollen. Arrangementet er i regi av Larkollen Idrettslag. Arrangementet er GRATIS. Husk å ta med redningsvest! NB! Værforbehold.

Klokken 12.00 starter sykkelløpet på Park Lane. Turen går gjennom store deler av Larkollen og hele løypa er markert. Her er det ikke om å gjøre og komme først i mål, så ta med hele familien på tur! Vinneren er den som er nærmest gjennomsnittsplassering/gjennomsnittstiden. Hjelmpåbud. Påmeldingsavgift: 50,-

Pixel Grand Prix starter kl. 14.00. Løypa er den samme som i fjor. Målstreken er mellom Losen og Støtvig Hotel.

Årets familiefilm er Bukkene Bruse på badeland. Gjør deg klar for en helsprø versjon av dette klassiske eventyret basert på de bestselgende bøkene om Bukkene Bruse! Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding. Filmen starter kl. 17.00 på Park Lane.

Vi har mye på programmet i år. Dette betyr at noen av aktivitetene foregår på likt. Denne mandagen er det Bingo, klassisk konsert og fiskekonkurranse kl. 19.00.

Kvinne- og familieforbundet i Larkollen skal også i år arrangere bingo på Park Lane. Dette arrangementet passer for hele familien og starter kl. 19.00.

Ensemble Forte er tilbake med Klassisk Aften i Larkollen kirke. De inviterer til en unik musikalsk opplevelse i vakre omgivelser, der de kombinerer det klassiske med det uformelle for å skape en uforglemmelig kveld for alle! Du kan glede deg til en blanding av klassiske mesterverk og innslag fra andre sjangre som viser og popmusikk. I år blir det to konserter, en i dag og en i morgen. Konserten blir halvannen time med pause og enkel servering. Konsertstart kl. 19.00, dørene åpner 20 minutter før. Velkommen!

Fiskekonkurransen starter kl. 19.00 på Støtvigmoloen i egne båter. Premiering for: størst fisk, flest fisk og beste bryggefisker. All fisk må fiskes på snøre!

Mandagen avsluttes med filmen Anyone But You. Utekinoen starter kl. 21.30 på Park Lane. Ta med deg pledd og noe godt å sitte på. Medbragt er ikke tillatt. Barene åpner 21:00 og serverer øl, vin, cider og mineralvann. Det vil være kiosk som blant annet selger popcorn.

Billetter, påmelding, program og mye annet finner dere på https://larkolluka.no/

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu