Nytt i år!

Nytt i år!

Larkolluka 2024 byr på et par nye aktiviteter, både for de eldste, de yngste og de midt imellom. Dette er hva som er nytt av året:

Støtvig Hotell presenterer: Vinsmaking på Park Lane

I samarbeid med Støtvig Hotel inviterer Larkolluka til vinsmaking! Tema for vinsmakingen vil være vin som passer til sommeren.

Støtvigs egen sommelier, Marcelo Salinas, guider deg gjennom utvalgte viner fra Støtvig Hotels egne, perfekt tempererte, vinkjeller. Smakingen varer i ca. 2 timer, hvor 4 ulike viner vil bli presentert og smakt på. Billetten inkluderer disse 4 vinene, bobler, hvitvin og rødvin.

Link til billetter her!

Flying Seagulls

Flying Seagulls er årets underholdning på Barnas dag!

Bli med inn i en spinnvill virvelvind av et fabelaktig fantasishow sammen med oss, hvor magien flyter fritt, alt moro er lov og hvor det alltid blir masse tull og tøys og fjoll og fjas! Med smittsom energi og lomma full av latter, tar Flying Seagulls leken på ramme alvor, og sørger for at det aldri blir kjedelig. Flying Seagulls Norge kommer til Juba Juba og er klar for å bergta små og store publikummere med vår overstrømmende livsglede, altoppslukende positive energi, sirkusleker og masse latter og lek.

Arrangementet er gratis og krever ingen påmelding!

Street Food Skandinavia TOUR 2024 x Larkolluka

Street Food Skandinavia besøker Larkolluka for første gang og er klare for å levere kvalitetsmat du ikke har prøvd på street food før.

Med forskjellige foodtrucks med både salt og søtt på menyen gir et bredt utvalg til alle. Disse vil holde til på parkeringsplassen nedenfor Larkollen Skole – så du vil ikke trenge billett til våre arrangement for å nyte maten fra disse food truckene.

Mer informasjon om åpningstider og hvilke food trucker som besøker Larkollen kommer!

TURBINGO HELE UKA

Turbingo tar deg på en liten runde rundt i Larkollen. Du kjøper bingoark i kioskvogna på ett av våre arrangementer i løpet av uken. Turen inneholder til sammen 17 poster.
Hvis du får bingo, leverer du bingoarket i kioskvogna. Du er dermed med i trekningen av fine premier! Vinnerne annonseres under familiequizen, lørdag 18:00 på Park Lane!
Pris: 50,- per lag.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu