Årets line up – Torsdag

Årets line up – Torsdag

Torsdag 18/7
Konserten har ingen aldersgrense.
Gratis for barn under 12 år, i følge med voksen.
Ungdomsbilletter for de mellom 12-17!
Dørene åpner 17.00.
Kjøp billett her!

Til torsdagskonserten rigger vi festivalområde om til familiekonsert, inkludert eget barneområdet med blant annet egen bar til barna. Ønsker du en fantastisk konsertopplevelse er fredagen noe for deg, uansett om man vil tilbringe den på dansegulvet eller nyte musikken sittende. 

LOVA

Den ferske og dagsaktuelle artisten LOVA, kommer til Larkolluka! 

Hun slapp sitt debutalbum «Grown-ish» under pandemien som handlet om å forlate tenårene og gå inn i voksenlivet, med redsel, utenforskap og usikkerhet. Hun har blitt streamet over 230 millioner ganger. Du har hørt sangene hennes i Netflix-serier som «Young Royals», «Hjem til jul 2» og «Tall Girl 2» - nå får du høre henne i Larkollen! 

William Gamborg 

Med sitt eksplosive og dansbare show, kommer stjerneskuddet William Gamborg og hans crew til Larkolluka! William har delt scenen med artister som Usher, Alan Walke og Karpe. Og er en sentral del av den verdensberømte dansegruppa QuickStyle.  

William slapp sin første singel "Sørenga» sommeren 2021. 

Hans siste singler "Ingen er som deg», «Arrongant" og konserter har for alvor satt han på det norske musikk-kartet, men William har så vidt begynt! 

Emelie Hollow 

Emelie Hollow har etablert seg som en anerkjent artist og låtskriver og har deltatt i TV-programmet "The Stream». Hennes samarbeid med Alan Walker på "LILY" har nådd over tre milliarder strømminger. For tiden kan du se henne i TV-programmet "Hver gang vi møtes", hvor hun briljerer med tolkninger av andres låter. Nå skal hun briljere i Larkolluka! 

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu