VI VIDEREFØRER KONSERTPROGRAMMET I 2023!

VI VIDEREFØRER KONSERTPROGRAMMET I 2023!

Larkolluka byr på flere stemningsfulle kvelder, og vi gleder oss over å kunne presentere programmet for dere! Med stor suksess i fjor, viderefører vi tre konsertdager også i 2023.

I ukene fremover vil vi presentere artistene som skal gjeste hos oss i sommer. Førstkommende torsdag slipper vi første artist ut!

Du kan skaffe deg din billett her:

På tirsdagen får vi nok en gang besøk av tre feststemte artister, som garantert byr på god stemning og et fantastisk show (Aldersgrense: 18 år).

For tredje året på rad er Silent Disco Club tilbake i Larkollen, og gir oss Silent Disco på Park Lane (Aldersgrense: 18 år).

Torsdag ønsker vi små og store velkommen til en ny konsertopplevelse for hele familien. Med tre fantastiske artister på scenen (Fri alder). - Barn (0-11 år) slipper gratis inn med følge av en voksen. - Ungdomsbillett (12 - 17 år): 320 kr. - Ordinær billett: 495 kr.

Ukas siste konsert får du på fredagen, og vi kan allerede nå røpe at denne konserten vil du ikke gå glipp av. Vi får besøk av et fantastisk band, og lover en enestående konsertopplevelse (Aldersgrense: 18 år). Vi gleder oss!

Ønsker du å få med deg alle våre kveldsarrangementer, sjekk ut Larkollukapasset! Da får du tilgang til arrangementene over, for en rabattert pris.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu