Ramón, Synne Vo og Victoria Nadine kommer til torsdagen i Larkolluka!

Torsdag 21/7 får vi besøk av tre fantastiske artister.

Konserten har fri alder!
Dørene åpner 18.00.
Billetter finner dere nederst.

Synne Vo er et friskt pust i norsk musikk med sin sjarmerende, lokale dialekt og fengende organiske poplåter. Den første singelen fra debutalbumet har tittelen "Ett minutt" og ble gitt ut i begynnelsen av 2021. Sangen fikk massiv oppmerksomhet og ble lista på NRK P3.

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet – de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

Victoria Nadine har virkelig hatt et stort 2021, og vi forventer ikke at det kommende året vil by på færre høydepunkter! Etter å ha gått #1 på Spotify, med gjennombruddslåta «Be Okay», har hun blitt streamet over 20 millioner ganger, spilt på VG-lista og by:Larm (hvor hun var nominert til Årets Stjerneskudd), blitt nominert til to P3 Gull-priser og er nå også nominert til Spellemannpris!

Hvis du ønsker å få med deg alle konsertene i Larkolluka og Silent Disco Club anbefaler vi Larkollukapasset. Du sparer 390,- og er garantert inngang på de fire kveldene!

Billettoversikt:

TirsdagCarina Dahl + Morgan Sulele + Soppgirobygget420,-18-årsgrense
OnsdagSilent Disco Club170,-18-årsgrense
TorsdagSynne Vo + Victoria Nadine + Ramón420,-Fri alder
FredagRat City + Donkeyboy420,-18-årsgrense
PassInngang på tre konserter og Silent Disco club1040,-18-årsgrense

Billettsalget finner dere her:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Subscription Form
Lakrollteamet © 2023. All Rights reserved .
crossmenu