Er dere klare for Larkolluka 2022?

Det blir et gledelig gjensyn med Larkolluka. I dag er det et variert innhold på programmet. Dagen starter med flaggheising kl. 08.00. Vi oppfordrer alle i Larkollen med flaggstang eller balkongflagg til å heise flagget. Kl. 11.00 er det utegudstjeneste i Rørvika.

Kl. 11.30 starter karnevalsopptoget fra Joker Thorvalsen. Hvis man møter opp før har man muligheten til å få ansiktsmaling. Karnavalsopptoget når Park Lane kl. 12.00 og da starter barnas dag. Her vil du finne mange aktiviteter som passer for barn i alle aldere. Kl. 13.30 starter trylleshowet med Hans Henrik Verpe på Park Lane. Mer info om karnavalsopptoget, barnas dag og trylleshowet finner dere i programbladet eller på larkolluka.no

Etter to år med covid-19 er rekeaften endelig tilbake  på Tollerstranda. I år blir det også utdeling av hedersprisen Årets Larkolling under Rekeaften. Vi selger kvalitetsreker med tilbehør og både Baren og kiosken er åpen hele kvelden. Det blir live-musikk på svaberget. Dette arrangementet er tillatt for alle. Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol. Rekeaften starter kl. 18.00 og utdelingen av prisen «Årets Larkolling» starter kl. 20.00.

Share: Pinterest