Om en uke går startskuddet for Larkolluka 2022!

Om en uke går startskuddet for Larkolluka 2022!

Om en uke går startskuddet for Larkolluka 2022!

Larkolluka starter om en uke! Som alltid er første post på programmet flaggheising og vi oppfordrer alle i Larkollen med flaggstang til å heise flagget. Etter to år med restriksjoner, har vi i år kunnet planlegge Larkolluka uten å måtte ta hensyn til avstandskrav og andre begrensninger på våre arrangementer. Dette innebærer at alle kjente og kjære aktiviteter er tilbake på programmet, med blant annet rekeaften, olabilløp, sandslottkonkurranse, krabbefiskekonkurranse, NM i kubbespill og barnas dag for å nevne noe.

Fotballbanen Park Lane i Larkollen har blitt en fin arena for Larkolluka, så nå har vi bestemt oss for å flytte dit permanent. Allerede første dagen starter det opp med karnevalsopptog fra Joker Thorvaldsen til Park Lane. Der fortsetter barnas dag med aktiviteter for de minste og et spennende trylleshow. Barnas dag er gratis og åpen for alle.

Karnevalsopptoget i 2021.

Knallsuksessene fra i fjor, Silent Disco og Skipper Skuteløs, er tilbake på programmet også i år. Skipper skuteløs handler om å lage det beste showet på stranda. Vi står for fartøyene, og det er opp til deltagerne å velge. Hvis du føler deg kreativ og har lyst til å lage noe er Pixel Grand Prix perfekt for deg. Vi har sett at det har blitt færre deltagere i olabilløpet, så her er vinnersjansene store.

Vinnerne av best kostyme under Skipper Skuteløs i 2021.

Sammen med PIXEL rigger vi Park Lane klar for utekino også i år. Vi viser familiefilmen Kutoppen og kveldsfilmen blir Lange flate ballær 3.

Nytt av året er konsertdag nummer tre, torsdagen under Larkolluka. Etter flere år med færre besøkende, har vi dessverre valgt å fjerne stranddansen fra programmet. I stedet åpnes det opp for at alle uansett alder kan nyte tre av Norges nye hitmakere når Ramón, Victoria Nadine og Synne Vo gjester Park Lane. Soppgirobygget, Carina Dahl og Morgan Sulele er artistene som skal på scenen tirsdagen, mens Donkeyboy og Rat City gjester Larkolluka på fredagen.

Høydepunktet for de aller minste er Måka. For 26. gang er det en glede å kunne ønske velkommen til et nytt år med Måka barne- og ungdomsrevy. Her vil barn og unge få muligheten til å vise sitt talent, innenfor sang, dans og drama. Forestillingen vil være en del av avslutningen på uka, når barna inntar scenen på Park Lane.

Det er altså duket for en spennende uke med mange aktiviteter!

Her finner dere billetter og påmelding:

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu