Er dere klare for Larkolluka 2022?

Er dere klare for Larkolluka 2022?

Det blir et gledelig gjensyn med Larkolluka. I dag er det et variert innhold på programmet. Dagen starter med flaggheising kl. 08.00. Vi oppfordrer alle i Larkollen med flaggstang eller balkongflagg til å heise flagget. Kl. 11.00 er det utegudstjeneste i Rørvika.

Kl. 11.30 starter karnevalsopptoget fra Joker Thorvalsen. Hvis man møter opp før har man muligheten til å få ansiktsmaling. Karnavalsopptoget når Park Lane kl. 12.00 og da starter barnas dag. Her vil du finne mange aktiviteter som passer for barn i alle aldere. Kl. 13.30 starter trylleshowet med Hans Henrik Verpe på Park Lane. Mer info om karnavalsopptoget, barnas dag og trylleshowet finner dere i programbladet eller på larkolluka.no

Etter to år med covid-19 er rekeaften endelig tilbake  på Tollerstranda. I år blir det også utdeling av hedersprisen Årets Larkolling under Rekeaften. Vi selger kvalitetsreker med tilbehør og både Baren og kiosken er åpen hele kvelden. Det blir live-musikk på svaberget. Dette arrangementet er tillatt for alle. Det er ikke lov å ta med medbrakt alkohol. Rekeaften starter kl. 18.00 og utdelingen av prisen «Årets Larkolling» starter kl. 20.00.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu