ok jeg lover at dette blir en bra dag

ok jeg lover at dette blir en bra dag

Temaet for dagens morgentrim er «Bootcamp» og Jeanine er dagens instruktør. Vel møtt på Park Lane kl. 10.00. Dagen fortsetter på Støtvigstranda kl.12.00 der det er klart for årets sandslottkonkurranse. La fantasien få fritt spillerom og lag ditt eget drømmeslott slik du selv vil ha det! Separate klasser for voksne, barn og familier.

Kl. 14.00 er det klart for skattejakt. Ta med barna og finn din indre sjørøver. Kle deg i dine beste sjørøverklær og hjelp Kaptein Sortebill med å finne skatten. 

Kvelden avsluttes med konsert. Konserten har fri alder og barn under 12 år slipper inn gratis sammen med en voksen med billett. Kun 2 barn pr. voksen med billett.

Synne Vo er et friskt pust i norsk musikk med sin sjarmerende, lokale dialekt og fengende organiske poplåter. Den første singelen fra debutalbumet har tittelen "Ett minutt" og ble gitt ut i begynnelsen av 2021. Sangen fikk massiv oppmerksomhet og ble lista på NRK P3.

Victoria Nadine har virkelig hatt et stort 2021, og vi forventer ikke at det kommende året vil by på færre høydepunkter! Etter å ha gått #1 på Spotify, med gjennombruddslåta «Be Okay», har hun blitt streamet over 20 millioner ganger, spilt på VG-lista og by:Larm (hvor hun var nominert til Årets Stjerneskudd), blitt nominert til to P3 Gull-priser og er nå også nominert til Spellemannpris!

23 år gamle Ramón har allerede skapt et navn for seg selv. Tre EP’er og en rekke imponerende konserter har vist at 120.000 følgere på sosiale medier ikke har kommet til ved en tilfeldighet – de ærlige og sårbare tekstene har truffet en stadig voksende gruppe fans og følgere som kjenner seg igjen i Ramón sin åpenhet, både i musikken og livet.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu