Konsertguide 2022

Konsertguide 2022

Her får du en guide til alt du trenger å vite om konsertene på tirsdag, torsdag og fredag.

Det kommer til å være ståkonsert med muligheter for å sette seg ved bord og benker ved foodtruckene. Du har muligheten til å bytte billetten inn til armbånd før konserten. Det kan du gjøre i Skrænken på Park Lane mellom 11.00 og 14.00. Skrænken er åpen hver dag i Larkolluka.

Musikk

Tirsdag 19. juli - Carina Dahl, Morgan Sulele og Soppgirobygget.

Dørene åpner kl. 18.00.

Ca. kl. 19.40 Carina Dahl

Ca. kl. 21.20 Morgan Sulele

Ca. kl. 22.50 Soppgirobygget

Torsdag 21. juli - Victoria Nadine, Synne Vo og Ramón.

Dørene åpner kl. 18.00.

Ca. kl. 19.00 Synne Vo

Ca. kl. 20.30 Victoria Nadine

Ca. kl. 22.10 Ramón

Fredag 22. juli - Rat City og Donkeyboy

Dørene åpner kl. 18.00.

Ca. kl. 21.15 Rat City - Donkeyboy

Mat og drikke

På konsertdagene får vi besøk av flere foodtrucks. Streets of Bangkok, Streets of Napoli, La Churreria de Manolo og Potato Potato.

Streets of Bangkok serverer autentisk Thai Street Food som Pad Thai, Rød Curry og vegetar vårruller. De er i tillegg “Vegan friendly” og har alltid minst 2 veganretter på menyen. De etterstreber å være en grønn bedrift. Alt de benytter av tallerkener og bestikk er komposterbart og brukt olje blir resirkulert. Streets of Napoli serverer Napoletansk pizza av høykvalitet og har allerede fått mange tilhengere.

La Churreria de Manolo serverer Churro. De serverer churros med sjokolade. Vi får også besøk av Potato Potato som serverer fantastisk gode bakte poteter.

Streets of Bangkok, Streets of Napoli og La Churreria de Manolo kommer tirsdag, torsdag og fredag. Potato Potato kommer torsdag og fredag.

Barene våre har et rikt utvalg av drikke. Utvalget inneholder alternativer med og uten alkohol.  Det er to utsalgsteder for drikke. Blir køen for lang går det an å sjekke den andre baren. (se kart).

Vi har også plassert en vannpost med glass som er tilgjengelig under alle konserter og Silent Disco Club.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu