VIKTIG INFORMASJON OM SOMMERSHOWET MED STAUT

Vi gleder oss til å se dere igjen. Vi har flyttet til Park Lane ved Larkollhallen, det er ikke telt i år, så kle dere etter været, og det blir normalt kaldt utover kvelden!  
Vi forholder oss til nasjonale rettningslinjer når det gjelder smittevernstiltak. Det betyr at det vil ta ekstra tid å komme inn, og få plasser i år. Hvis du vil unngå å stå i kø mens første artist går på scenen anbefaler vi å komme tidlig!  

Du får tildelt plass ved innslipp, enten ved bord eller stolplasseringer med 1 m. avstand til neste kohort. Plassene er faste hele kvelden, så det er ikke muligheter for mingling eller besøke andre bord. Kun lov til å gå t/r toaletter og vannstasjon.  
Vi fyller opp arenaen fra scenen og bakover, så de beste plassene fylles først!  

Dersom man ønsker å sitte samlet på våre arrangementer må man ankomme samlet. Det er plass til maks 8 personer i en kohort. Vi har ikke mulighet til å holde av plasser til “han ene som er litt sen fra vors”. 

Dersom du føler deg syk eller har symptomer på COVID-19 må du holde deg hjemme!  

Alkohol- og matservering vil foregå ved bordet, bestilling gjøres via Ordr. Hvis du allerede nå vil gjøre deg klar for første runde i baren.  


 
Vi er glad i rølp, det er dere også, men i år gjelder følgende!  
Det er ikke lov til å danse på bordet/benker. 

Det er ikke lov til å flytte bord, benker eller stoler.  

Det er ikke lov til å gå i baren, mingle eller besøke andre bord. 

Regelbrudd vil føre til utvisning fra arrangementet, uten advarsel. 

Vi ses!  

Share: Pinterest