VIKTIG INFORMASJON OM SOMMERSHOWET MED HAGLE, HALVA PRISET & RINGNES-RONNY!

VIKTIG INFORMASJON OM SOMMERSHOWET MED HAGLE, HALVA PRISET & RINGNES-RONNY!

Vi gleder oss til å se dere igjen. Vi har flyttet til Park Lane ved Larkollhallen, det er ikke telt i år, så kle dere etter været, og det blir normalt kaldt utover kvelden!  
Konserten er utsolgt, det betyr at det er mye mennesker som skal inn på kort tid. Vi forholder oss til nasjonale rettningslinjer når det gjelder smittevernstiltak. Det betyr at det vil ta ekstra tid å komme inn, og få plasser i år. Hvis du vil unngå å stå i kø mens første artist går på scenen anbefaler vi å komme tidlig!  

Du får tildelt plass ved innslipp, enten ved bord eller stolplasseringer med 1 m. avstand til neste kohort. Plassene er faste hele kvelden, så det er ikke muligheter for mingling eller besøke andre bord. Kun lov til å gå t/r toaletter og vannstasjon.  
Vi fyller opp arenaen fra scenen og bakover, så de beste plassene fylles først!  

Dersom man ønsker å sitte samlet på våre arrangementer må man ankomme samlet. Det er plass til maks 8 personer i en kohort. Vi har ikke mulighet til å holde av plasser til “han ene som er litt sen fra vors”. 

Dersom du føler deg syk eller har symptomer på COVID-19 må du holde deg hjemme!  

Alkohol- og matservering vil foregå ved bordet, bestilling gjøres via Ordr. Hvis du allerede nå vil gjøre deg klar for første runde i baren.  


 
Vi er glad i rølp, det er dere også, men i år gjelder følgende!  
Det er ikke lov til å danse på bordet/benker. 

Det er ikke lov til å flytte bord, benker eller stoler.  

Det er ikke lov til å gå i baren, mingle eller besøke andre bord. 

Regelbrudd vil føre til utvisning fra arrangementet, uten advarsel. 

Vi ses!  

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu