Fartsfylt dag i Larkollen

Fartsfylt dag i Larkollen

Vi starter dagen med morgentrim kl. 10.00. Vi er så heldige at vi også i år får besøk av instruktørene fra Fokus Trening. Ta med egen matte og hold to meter avstand til andre under treningen. Morgentrimmen finner sted ved Park Lane.

Klokken 12.00 starter sykkelløpet. Starten foregår i skolegården og turen går gjennom store deler av Larkollen. Løypa er merket slik at alle finner frem. Ta med hele familien på tur, det er ikke om å gjøre å komme først i mål; vinneren er den som er nærmest gjennomsnittsplassering.

Pixel Grand Prix er tilbake og starter klokken 14.00. Løypen er Larkollveien fra Rørvikveien og ned til Losen. Pass på at du holder avstand til andre publikummere når du står langs løypa.

I dag viser vi to filmer på Park Lane. Den første er familiefilmen “Dyrene i Hakkebakkeskogen” og den starter 16.00. Kveldsfilmen er Børning 3 med aldersgrense 6 år. Børning 3 starter klokken 21.00. Billetter til filmene finner dere på larkolluka.no og koster 50,- per stk.

Klokken 18.00 inviterer vi til ginsmaking på Park Lane. Det er plass til 100 gjester og billettene til ginsmaking må kjøpes på forhånd. Billetter finnes på larkolluka.no

Fiskekonkurransen starter klokken 18.30 på Støtvigmoloen i egne båter. Premiering for største fisk, flest fisk og beste bryggefisker. All fisk må fiskes på snøre!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu