Hurra nå er uka her!

Hurra nå er uka her!

Larkolluka starter for fullt i dag og programmet er fullpakket! Vi starter tradisjon tro med flaggheising kl. 08.00. Vi oppfordrer hele Larkollen til å heise flagget i dag.

Kl. 11.30 starter karnevalsopptoget. Toget går fra Thorvaldsen dagligvare og går til Park Lane. Alle oppfordres til å stille i karnevalutstyr og medbringe grytelokk, hjemmelagde rytmeinstrumenter, noe som sier “pling” – eller kanskje en helt ny lyd du har laget selv, for å være musikant i vårt morsomme skramleorkester! Det blir ansiktsmaling på Thorvaldsen før karnevalsopptoget.

Når opptoget ankommer Park Lane blir det Barnas Dag slik vi kjenner den fra før. Det blir mange ulike aktiviteter og muligheter for en liten premie for de yngste. Kioskvognen er åpen for de som ønsker forfriskninger. Trylleshowet med Johannes starter kl. 13.30 og her må alle ha billett. Billettene er gratis og kan bestilles på larkolluka.no

Søndagen avsluttes med rekeaften på Lersbaugen. Den er allerede utsolgt. Det er viktig at du kommer samtidig med de du skal sitte sammen med. Dere blir plassert på samme bord og alt av servering foregår via Ordr. Live musikk fra kl. 18.00 - 20.00 og igjen fra kl. 21.30!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu