Hertz er platinumsponsor for 2021

Hertz er platinumsponsor for 2021

Vi er stolte av å kunne presentere våre platinumsponsorer. Denne uken presenter vi Hertz Moss. Vi har samarbeidet Hertz Moss i årrekke og vi er glade for at de blir med på Larkolluka 2021.

Moss byr på en rekke attraksjoner og severdigheter. Opplev Moss’ vakre naturlandskap og utforsk byens rike kulturliv. Besøk Moss i en leiebil fra Hertz.

Hos Hertz kan du leie bil til konkurransedyktige priser, og velge blant Norges største utvalg av leiebil, enten du har behov for person- varebil eller minibuss. Meld deg inn i vårt prisvinnende lojalitetsprogram Hertz Gold Plus Rewards og spar tid på bestilling, henting og levering av leiebilen, få i tillegg flere fordeler som rabatterte priser, gratis tilleggssjåfør (gjelder partner/ektefelle), rabatterte priser på barneseter og muligheten til å opptjene og bruke rewards-poeng. Vi er opptatt av våre kunder og hjelper deg gjerne med å finne den beste leiebilen tilpasset ditt behov. Kontakt vårt norske servicesenter på tlf. 22 10 00 00 om du trenger hjelp med din bestilling.

Start reisen i dag med en leiebil fra Hertz.

Kontaktinfo Hertz:

https://www.hertz.no/p/leiebil/norge/moss

Åpningstider: Mo-Fr 0700-1600, Sa-Su closed

Adresse: Kvaenveien 7

Telefon: +47 6923 5640

Ønsker du å bli platinumsponsor for 2022?

Fordelene er mange! Du får blant annet billetter til sommershowet og tilgang til et eget VIP-område kun for platinumsponsorer. Du får også reklame i programbladet, på Larkollukas facebookside, på gjerdet rundt Park Lane.

Sponsoransvarlig: [email protected]

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu