Oversikt over artistene som kommer til Larkolluka 2021

Oversikt over artistene som kommer til Larkolluka 2021

Vi nærmer oss Larkolluka med stormskritt. I år har vi gjort noen endringer med programmet. Konserten som tidligere var på onsdag flyttes nå til fredag. Staut skal spille på fredag. Sommershow tirsdag blir som den alltid har vært her blir det full rølp som vanlig med 3 fantastiske band!

Tirsdag 20.juli - på Park Lane

Først ut denne kvelden er Hagle

Country-rap bandet Hagle kom som et skudd ut av Indre Østfold på tampen av 2020. Låtene handler om rånemiljøet og den lokale bygdekulturen der de vokste opp. Deres unike blanding av banjo og rap har blitt omfavnet av hele Norge. Bandets to første singler ble plukket opp av NRK-serien Rådebank, og deres fjerde låt Ærmen i kærmen suste rett inn på 17. plass på Spotify topp 50. Dette er musikk for deg med veteranbil med stort anlegg, som foretrekker tresko fremfor sneakers, og ikke har hørt om Lars Vaular.

Artikkelen fortsetter under bildet

Hagle

Halva Priset er band nummer 2 denne kvelden!

I 2020 ble det klart at Petter Katastrofe gjorde comback som vokalist i det nyoppstartede bandet Halva Priset. Dette er et band som elsker bøgda! Med låter som «Gårdsgutt», «Besseggen» og «Den fineste Chevy’n» blir det garantert god stemning.

Selv om sommeren vi går i møte er usikker legger vi opp til at Larkolluka skal bli som vanlig. Det lønner seg å kjøpe billetter raskt, hvis det blir restriksjoner på antallet vil de som kjøper billetter først bli prioritert.

Artikkelen fortsetter under bildet

Halva Priset

Den tredje artisten er RINGNES-RONNY

Spotify har gitt han en egen sjanger og han streames titalls millioner ganger i måneden, allikevel frykter flere kulturhus Ringnes-Ronny. Med nyklipt hockeysveis og ny hjelm er han klar for å entre scenen!

Danspunkens-gudfar har samlet over 300 millioner strømminger og er en av de mest streamede artistene på norsk jord. I 2020 herjet han topplistene med «Valhalla», «Karl Johan» ft. Lothepus og «Fredag» ft. Staysman. Nå er han aktuell med debutalbumet «Danspunk», hvor man blant annet finner hittene «VI SKA BLI FULLA», «Raggare på Stureplan» og «Hem Till Dig».

Artikkelen fortsetter under bildet

Ringnes-Ronny

Fredag 23.juli - på Park Lane

STAUT

Med kombinasjonen fengende melodier, sterke og gode tekster, særdeles dyktige musikere og ikke minst et voldsomt driv og energi på scenen, har gjengen fra Valdres vokst seg opp til å bli en av de absolutt ledende i sin sjanger.

Staut har både gullplater og førsteplass på albumlista å vise til, samt en flere år lang turnéliste og et antall konserter som få andre band i Norge kan matche. Det har vært store og profilerte TV-opptredener, en solid rekke radiolistinger, og ikke minst: kvalitet hele veien.

Artikkelen fortsetter under bildet

Staut

Her finner billetter, facebook-arrangement og spilleliste.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu