I dag begynner moroa!

Vi har allerede heist flagget til topps og startet med forberedelsene til dagen. Den første aktiviteten på plakaten i dag er karnevalsopptog. Vi håper både store og små kommer utkledd i dag. Det blir ansiktsmaling ved Joker Thorvaldsen for de som ønsker å pynte seg litt ekstra. Toget starter fra butikken kl. 12:30 og følger den vanlige ruta som ender opp i skolegården. Her blir det aktiviteter og show for hele familien.

Hvis du eller noen i din familie har årets flotteste kostyme kan dere stikke av med en premie. Premien er et gavekort på Leos Lekeland. For å delta må du ta bilde av personen i kostyme og legge det ut på instagram med emneknaggen #larkolluka.

Artikkelen fortsetter under bildet.

Karnevalsopptog 2018

I år er det ingen forstyrrende fotballkamper så vi har valgt å flytte rekeaften tilbake til kl. 18:00. Vi håper på at været blir bra i kveld og at stemningen blir bra. Vi har som alltid salg av reker, kioskvarer og drikke. Vi får også i år besøk av Pierre Rockstar fra Gøteborg, og selv om han er fra Sverige kan han flere norske sommerslagere. Det blir også muligheter for å ønske seg en låt.

Følg oss gjerne på sosiale medier, på Instagram og Facebook

Share: Pinterest