Denne mandagen starter med morgentrim. Vi oppfordrer alle Larkollinger og badegjester til å møte opp på gressmatta ved Støtvigmoloen for en runde med morgengymnastikk. Instruktøren er også i år den meget dyktige Inger Johanne.

I Rørvika fortsetter dagen med fartsfylt seiling. Her er det værfobehold, husk redningsvest. Den avholdes kl. 11.00.

Kl. 12.00 er det nok et fartsfylt arrangement, sykkelløp for store og små. Her er det ikke om å gjøre å komme raskest i mål, men å prøve å komme nærmest gjennomsnittstiden. Ta med hele familien på tur, husk hjelm!

Hvis det ikke var nok fart for deg anbefaler vi Pixel Grand Prix – olakjerreløp. Løypa starter der Rørvikveien og Larkollveien møtes og den ender med målgang mellom Losen og Støtvig Hotell. Her er det bare å stille opp langs løypa og heie frem bilene.

Fiskekonkurransen starter ved Støtvigmoloen kl. 19.00. Her kan dere fiske fra egne båter eller fra brygga.  Kl. 1900 starter også bingoen i teltet, som også i år blir arrangert av Kvinne og familieforbundet, Larkollen.

For å avslutte denne fartsfylte dagen viser vi Børning 2 på storskjerm. Dette er gratis og åpent for alle, så det er bare å ta turen ned til Park Lane. Det er lurt å ta med seg varme klær og pledd. Vi har kioskvogna åpen, full av popkorn.  Obs værforbehold.

Sommerlig hilsen Larkollteamet