KUBBSPILL, VIN OG DISCO!

KUBBSPILL, VIN OG DISCO!

Vi starter dagen som vanlig med Morgentrim på Lersbaugstranda kl. 10:00. Dagen økt er Bootcamp “I go, you go”- En styrkeøkt hvor en person jobber, mens den andre hviler, for så å bytte. En skikkelig svetteøkt som får muskulaturen til å dirre!

Så er det klart for NM i Klubbspill på Park Lane kl. 12:00. Kubben spilles i gruppespill med utslagsrunder. Her kan det bli noe ventetid mellom kampene, men kioskvogna er heldigvis åpen og full av brus, is og kaffe.

En av våre nyheter er på programmet i dag, nemlig vinsmaking! Støtvig Hotel presenterer: Vinsmaking på Park Lane. Støtvigs egen sommelier, Marcelo Salinas, guider deg gjennom utvalgte viner fra Støtvig Hotels egne, perfekt tempererte, vinkjeller. Smakingen varer i ca. 2 timer, hvor 4 ulike viner vil bli presentert og smakt på. Billetten inkluderer disse 4 vinene, bobler, hvitvin og rødvin. Vinsmakingen foregår under tak!

Kl. 21:00 er det klart for vår nye tradisjon og braksuksess, Silent Disco Club. Du får utdelt headset og musikken rett i øret - velg kanal og volum selv og dans til krampa tar deg!

Billetter, påmelding, program og mye annet finner dere på https://larkolluka.no/

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu