God S på grønt gress

God S på grønt gress

Dagen starter som alltid med morgentrim og temaet i dag er «Beastmode» og Maren er instruktør. Dagen fortsetter på Park Lane med norgesmesterskapet i kubbspill. Turneringen gjennomføres med gruppespill og utslagsrunder. I utslagsrundene er det vinn eller forsvinn. Vi setter opp flere baner, men det kan forekomme noe ventetid mellom kampene. Kiosken er åpen under hele turneringen. Påmeldingen kan gjøres på larkolluka.no før turneringen starter kl. 12.00.

Kvelden starter med ginsmaking kl. 18.00. Til å lose oss gjennom smakingen får vi igjen besøk av Lars Madsen, grunnlegger av Norges første gin-festival og som i år arrangerer syv forskjellige brennevinsfestivaler. Kvelden avsluttes med Silent Disco Club kl. 20.00. Slipp danseløven i deg løs på Park Lane, skamløs disco og dødsbra stemning!

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu