Se opp for flyvende kubber

Se opp for flyvende kubber

Dagen starter med morgentrim på Park Lane og dagens program er «Bootcamp».

Klokken 12.00 starter NM i kubbspill. Turneringen gjennomføres med gruppespill og utslagsrunder, og i utslagsrundene er det vinn eller forsvinn. Vi setter opp flere baner, men det kan forekomme noe ventetid mellom kampene. Kiosken og Plenen Pub er åpen under hele turneringen. Turneringen finner sted på Park Lane.

Larkolluka 2021 har flere nyheter. En av dem er “Silent disco”. Silent disco er en ny måte å feste på der alle som deltar får utdelt hvert sitt headsett. Headsettene er utstyrt med 3 forskjellige kanaler, hvor man enkelt kan velge mellom 3 forskjellige DJs. Vi har delt opp kvelden i to arrangementer. Det andre er for de som er 18 år og eldre og starter klokken 20.00. Silent disco foregår på Park Lane.

OBS OBS - SILENT DISCO FOR 14 TIL 17 ÅR ER AVLYST. Det var dessverre for få påmeldte. De som har kjøpt billett for pengene tilbake.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Nyhetsbrev registering
Larkollteamet © 2024. All Rights Reserved.
crossmenu