Kubb og filmkveld

Dagen starter med morgentrim på Park Lane klokken 10:00 ledet av Fokus trening. Dag to av gruppespillet i NM i kubb. Lagene kjemper om finaleplass i lørdagens finale.

Kveldens filmer er Askeladden i Soria Moroa Slott og 1917

Den originale, norske actionhelten Espen Askeladd er endelig tilbake! Denne gangen står enda mer på spill: Kongen og dronningen er forgiftet, hans egne brødre er mistenkt for ugjerningen, og kongeriket er truet av fremmede sjarlataner på jakt etter makt og rikdom. Sammen med den fryktløse Prinsesse Kristin setter han ut på en farlig ferd på leting etter det sagnomsuste slottet Soria Moria og kilden til Livets vann – det eneste som nå kan redde kongeriket.

Mens krigen raser på sitt mest intense sendes to unge britiske soldater, Schofield (George MacKay) og Blake (Dean-Charles Chapman), ut på et tilsynelatende umulig oppdrag; Å krysse fiendtlig territorium for å gi en isolert bataljon en beskjed som, om den ikke kommer frem, vil sende dem alle – inkludert Blakes egen bror – inn i den sikre død.

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Subscription Form
Lakrollteamet © 2023. All Rights reserved .
crossmenu