Larkollteamet ønsker dere en strålende jul. Nå som året snart er omme kan vi mimre tilbake til årets Larkolluke. Samtidig som vi gleder oss til neste sommer. Bilder fra årets Larkolluke finner dere med linken under.

http://historie.larkolluka.no/2018-2/

Larkollprinsesser, utgåtte aktiviteter og dårlig konstruerte brygger er noe av det du kan lese om på historie.larkolluka.no. Bruk julen til å skrolle deg igjennom historien.

Aftenposten hadde sommeren 1937 tatt turen til Røds hotell for å overvære avslutningsfesten. «På Larkollen er begeistringen nærmest overstrømmende. Ikke en regndråpe før i går kveld. Men så er nu Larkollen berømt for å ha en egen evne til å undgå regnvær» (Aftenposten 1937).  

 



Larkollukene på 30-tallet hadde en strek slagside mot idretten. Noe ulik Larkolluka i moderne tid, som omfavner familieaktiviteter som krabbefiske og sandslottkonkurranse. Larkolluka i 1939 var intet unntak. Ro-konkurranse, svømming, friidrett og fotball var noe som sto på programmet. Avslutningsfesten var på Støtvig Hotell og der ble Larkollprinessen kåret. «…bestemte seg for frøken Tutte Smith, Oslo, en høi og slank, mørke-blond dame i 20 års-alderen (forlovet).» (Fra Moss Avis, 31.07.1939).

Historie sidene inneholder mye informasjon og mange bilder, men den kan bli bedre. Har du et blinkskudd i et gammelt fotoalbum du kunne tenkt deg å dele med oss? Eller kanskje en historie du husker godt som andre kanskje vil like. Send oss gjerne en mail på, post@larkolluka.no

Mer om Larkolluka på 1930-tallet her:

http://historie.larkolluka.no

Skal du gi en julegave til en person som har absolutt alt? Frykt ikke! Vi har i år lagt ut billettene tidligere enn vanlig, slik at det er mulig å gi bort en billett til sommershowet i julegave. Om du kjøper til deg selv eller til noen andre lønner det seg å være tidlig ute. To år på rad har vi vært utsolgt!

Vi har i år endret på konseptet noe. Tirsdagens sommershow blir slik som i sommer med tre band/artister. Onsdagen kjører vi også et sommershow. Her blir det bord og benker slik som det var tidligere. Og vi får onsdag besøk av Veteranene fra slutten av 80-tallet. Vi er så heldige å få besøk av mannen bak The Kids og TNT, sangeren i Return og Ole i`Dole som spiller sammen for aller første gang. Dette blir ikke mindre enn et forrykende show med en hitparade av en konsert!

Salg av billetter til tirsdag, onsdag og to-dagerspass finner dere her:

https://larkolluka.ticketco.events/no/nb/e/sommershow_2019

 

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Subscription Form
Lakrollteamet © 2023. All Rights reserved .
crossmenu