Da kan vi endelig bekrefte at Martin Beyer-Olsen er årets siste komiker og han er stor klar for Larkolluka. Beyer-Olsen er kjent fra Underholdningsavdelingen på NRK, Torsdag kveld fra Nydalen, Norske fordommer og en legendarisk parodi på låten Hello – Hællæ!. Han fikk komiprisen for årets mannlige TV-komiker i 2015, og er en habil standup komiker. Vi gleder oss virkelig til at Østfolds store sønn kommer hjem! Vi ønsker også og gratulerer Christian Mikkelsen med prisen årets gjennombrudd som han hentet hjem fra Komiprisen i går!
Dex Carrington er en rutinert komiker som har opptrådt både i Norge og USA. Med en utstråling og karisma få kan matche. Han har nylig vært på turne rundt i Norge med soloshowet ”Great Dexpectations” og spilte for fulle hus både på Studentersamfunnet i Trondheim og Rockefeller i Oslo med stor suksess.

Vi gleder oss til en helt fantastisk kveld i teltet fredag 22.juli i Larkollen!
Christian Mikkelsen, Dex Carrington , Ronny Torsteinsen og Martin Beyer-Olsen. Hvis du ikke vil gå glipp av tidenes standupshow i Larkollen så kan du allerede i dag kjøpe billetter her!