Vi gleder oss til nok en kveld med Latter i Larkollen!
I år får vi endelig tilbake Christer Torjussen som har levert standup hos oss tidligere. Med masse nytt materiale i bagasjen blir dette fantastisk! Med seg har han Jonna Støme, Bjørn-Henning Ødegaard og Jim Swann på laget! Dette blir hysterisk morsomt!re!

Jonna

Siden debuten i 2000 har Jonna Støme gjort suksess som komiker landet rundt. En ting som betegner ham er at han trives foran publikum, noe som gjenspeiler seg i hans selvsikre, energiske og svært morsomme vesen. Jonna har en unik evne til å finne de bittesmå tingene i hverdagen som vi alle kjenner oss igjen i og blåse dem opp til uante proporsjoner.


Christer

Christer Torjussen er en av veteranene på den norske standupscenen med over 17 års fartstid I humorfaget. Han er utdannet tekstforfatter ved Westerdals Reklameskole, har vært med på flere oppsetninger i regi av Stand Up Norge – som publikumssuksessen “Julelatter 2015”, samt en rekke sommershow og turnéer siden debuten i 1999. I tillegg har han mottatt Komiprisen for beste standup, Stå opp-prisen og ble kåret til Stand Up Mester under Reis Deg Komikerklubbs festival i 2014.


Bjørn-Henning

Han høstet strålende kritikker i Julelatter 2015 og påfølgende turne, og har deltatt i «Latter Live» på tv og på «Latter Live – på turné» for fullsatte kulturhus til trampeklapp. At noen som står så til de grader stille kan få folk til å vri seg i stolen av latter er like gøy som det er imponerende, og i tillegg til å være en publikumsfavoritt er han også en av komikernes favoritter.


Jim

Jim Swann har vært standup-komiker i fire år og et menneske i tre. Han er opprinnelig fra Awesome Britain, men flyttet til Norge som en 6 år gammel voksen. Han er som komikere flest uhyre selvopptatt og snakker hovedsakelig om seg selv og sine problemer, samt utfordringer som følger ved å være hvit mann i vesten. Det hender han tar opp viktige samfunnsspørsmål. Men ikke ofte.