Da har vi kommet til den nest siste dagen i Larkolluka for i år. Takk for en fin dag på Strandansen i går! Og tusen takk til juryen for prisen for årets larkolling!

(artikkelen fortsetter under bildet)

Vi starter dagen med morgentrim på Lersbaugen. Kl. 12.00 er det duket for sandslottkonkurranse. Konkurransen blir også i år avholdt på Teibern. Så ta med spade bøtte og andre remedier. Det er barneklasse, familieklasse og voksenklasse. Vel møtt.

Dagen fortsetter på Teibern med mesternes mester. Mesternes mester var en suksess i fjor og vi fortsetter i år med nye konkurranser og aktiviteter, så her er det muligheter for å teste kondisen. Det er fire personer på hvert lag, gutter og jenter er blandet. Det er en voksenklasse og en barneklasse. Så møt opp på Teibern litt før 14.00.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Vi runder av kvelden med Latter i Larkollen. I år får vi endelig tilbake Christer Torjussen som har levert standup hos oss tidligere. Med masse nytt materiale i bagasjen blir dette fantastisk! Med seg har han Jonna Støme, Bjørn-Henning Ødegaard og Jim Swann på laget! Dette blir hysterisk morsomt! Dørene åpner 20.00, showstart 21.30.