Først og fremst vil vi benytte anledningen til å takke alle gjester og frivillige for den fantastiske konserten vi fikk i går kveld. Det ble en kveld vi vil huske lenge!

Kubbspillmesterskapet går for det 10. året på rad. Oppmøte er på Park Lane kl 12.00. Her blir det en turnering for hele familien. Det er utslagsrunder med en finale til slutt. Videre går dagen over til Natursti, med oppmøte på Park Lane. Dette blir en flott tur i Larkollmarka. Spørsmålene på naturstien er tilpasset nivået til både store og små.

Kl. 20.00 er det klart for ølsmakning i hovedteltet. Foredragsholdere fra Mosseølets Venner vil ta dere med på ett grunnkurs i ølets opprinnelse og historie. Vi vil også ta dere med på en prøvesmaking av noen av de mest kjente øltyper. Pils / lagertyper – hveteøl, porter, stout og IPA.

Fokus under smakingen blir – hvorfor smaker øl som den gjør ? Mosseølet vil bli representert med sine tre varianter – Pils, Konventionsøl og Kong Carl. I tillegg vil det bli servert andre øltyper fra andre bryggerier for sammenligning.