Fredagens lineup byr på kjente og kjære artister! Nico & Vinz åpner fredagen med låter som toppet hitlistene på tidlig 2010-tall, som vi alle husker. Postgirobygget tar over stafettpinnen med allsang i solnedgangen og den ultimate sommerstemningen!

Nico & Vinz

Nico & Vinz, den norske popduoen, ble verdenskjente med superhiten "Am I Wrong" i 2014. Den toppet listene i Storbritannia, nådde fjerdeplass i USA, og var på VG-lista i Norge i over 24 uker. Etter suksessen har duoen utforsket musikalske retninger og samarbeidet med internasjonale stjerner som Bebe Rexha og Kid Ink. De har opptrådt på amerikanske talkshow som David Lettermans "Late Show" og The Ellen Degeneres Show, samt ved juletretenningen utenfor Det Hvite Hus for tidligere president Barack Obama og 20.000 publikummere. Gjør deg klar for å synge med på gamle hits, for nå kommer de til Larkolluka!

Postgirobygget

Etter 20 år på veien, har bandet gitt ut 9 album, holdt cirka 1000 konserter og inntar radioen, strømmetoppen og folkesjelen med sommersangene hver eneste sommer. med tidløse sommerhiter som Idyll, En solskinnsdag og Tidløs blir det garantert allsang og feststemning uansett hvor eller til hvem de spiller. Fredag 19. juli 2024 kommer de til Larkolluka og som vi gleder oss!

Tirsdagens line up er satt og er skreddersydd for deg som er festglad! Vi kan by på musikk som frister deg til å danse natten lang. Vi sparker i gang kvelden med Chris Abolade før Åges Danseband covrer alle dine favorittlåter. Kvelden avsluttes med dans og allsang til Kjartan Lauritzens beste hits!

Chris Abolade

Tirsdagens line up er satt og er skreddersydd for deg som er festglad! Vi kan by på musikk som frister deg til å danse natten lang. Vi sparker i gang kvelden med Chris Abolade før Åges Danseband covrer alle dine favorittlåter. Kvelden avsluttes med dans og allsang til Kjartan Lauritzens beste hits!

Chris Abolade

Chris Abolade kom i 2017 med et brak. Han fikk tidlig suksess med låter som «Tranquilo» og «Sex Og Blomster». Chris har et enormt nærvær på scenen og låtene blir levert i nye akustiske utgaver for publikum, så stemningen disse gir, er til å ta og føle på. Men man må òg forvente at dansefoten rører seg når det er høyt tempo i sceneshow!

Åges Danseband

Åges Danseband er kanskje Norges råeste og mest sjarmerende partyband, som spiller kjente og kjære låter med en overbevisning og attitude du aldri har sett tidligere. Med blåsemafiaen i ryggen, er de endelig tilbake i Larkollen og det skal pumpes hardt, slager på slager!

Kjartan Lauritzen

Kjartan Lauritzen fra Balestrand bygde seg opp til å bli Norges nye rap-superhelt med tidlige låter som Havanna, Fredag og Nyte D. Kjartanismen gjorde sitt inntog i landet med låter som Million og TADA, før han gikk videre til å gi ut singler som Gira, Shakira, Skaol Skadle, og sommerhiten Badebussen. Han er kjent for å by på seg selv og skaper en unik kontakt med publikum. Kom på konsert, og du vil føle en varm følelse stryke deg forsiktig på sjelen, og en stemme vil hviske deg ømt i øret; "dette var ikke et dumt valg, min gode venn."

Resultater fra familiequiz 2023

1. Sildebaugen

2. Hausmanns

3. Vi på toppen

Vi takker quizmastere Anniken og Pål for at de ledet oss gjennom årets quiz!

Resultat-Familiequiz-2023-oppdatert-1Last ned

1. Team Beitnes (59 poeng) 2. Oterberget (58 poeng) 3. Team Milla (57 poeng)

Team Milla tok bilde i etterkant!

Da var Larkolluka 2023 ved veis ende. Vi ønsker å rette en stor takk til publikum, sponsorer og frivillige, som gjør det mulig for oss å arrangere uka år etter år. Larkolluka har vært helt fantastisk og vi gleder oss allerede til neste år. Om du ønsker å se mer fra Larkolluka 2023, må du følge med på Larkollukas Facebook, Instagram og TikTok utover høsten. På gjensyn i 2024! Larkolluka 2024 vil bli avholdt fra 14. til 20. juli!

Da gjenstår det bare å si takk for i år!


Vi gratulerer Sonja Freya Børnich med tittelen årets morgentrimmer! Takk til Fokus trening for fantastisk gjennomført morgentrim denne uka!

Møt opp til siste morgentrim for i år på Park Lane, som starter klokken 10.00. I dag blir det utdeling av prisen “Årets morgentrimmer”.

Det tradisjonsrike Larkollmarkedet starter klokken 11.00 i skolegården på Larkollen skole. Larkollmarkedet vil i år bli fylt med sjarmerende produkter, gjerne hjemmelaget, som hører til på et sommermarked.

Samtidig starter fotballkampene mellom fastboende og sommergjester opp på øvre del av Park Lane. Kampene deles inn i fire klasser. Vandrepokalen i denne utradisjonelle fotballfesten med spesielle regler er gitt av Larkollen Vel. Interesserte spillere: Møt opp på Park Lane 1/2 time før avspark!

Park Lane og Larkollen Skole ligger side om side, så om du skal innom begge arrangementene er det ikke langt å gå.

Klokken 16.00 er det klart for årets forestilling av MÅKA barne- og ungdomsrevy. Sted: Park Lane. Inngang: Voksen (100 kr), barn (50 kr), Familie (2 voksne + maks 4 barn) 250 kr.

Larkolluka avsluttes med familiequiz på Park Lane. Her vil det være varierte oppgaver for store og små. Påmeldingsavgift: 50,- per lag. Maks 8 pers. per lag. Påmelding på larkolluka.no.

Påmelding og billetter finner du her:

Totalt 6 barnelag deltok i årets turnering.

  1. Mannebabyene (Victor, Benjamin og Jens)
  2. Sjøstjernene (Amalie, Emily og Aurora)
  3. Erle og Gabby (Erle og Gabriella)

Totalt 17 deltakende lag i voksenklassen.

  1. ME (Elin og Mitch)
  2. Hammertime (Edis og Tor)
  3. Guttakrutt (Mats og Dennis)

Tradisjonen tro blir det forballkamp på Park Lane, mellom fastboende og sommergjester.

Oppmøte kl. 11 og kampstart fra kl. 1130. Vi starter med de yngste.

Det tas utgangspunkt i følgende klasser, men endelig inndeling avhenger av oppmøte:
◦ G/J 7-8 år ( 4 spillere + keeper)
◦ G/J 9-10 år ( 4 spillere + keeper)
◦ G/J 11-12 år ( 4 spillere + keeper)
◦ G/J 13-14 år ( 4 spillere + keeper)
◦ Voksen: 15 år og oppover ( 7 utespillere + keeper)

Barnekampene spilles på 5’er bane med en omgang av 20 minutter. Det spilles 2 kamper samtidig.

Voksenkampen spilles på 7’er bane med 2 x 20 minutter.

Vi trenger at foreldre/ voksne stiller som lagledere. Meld fra i sekretariatet om du kan bistå.

Arrangeres i samarbeid med Larkollen Idrettslag.

I barneklassen deltok totalt 8 lag.
Vinnerne ble Ostelaget med Mia - Erle - Markus - Linnea

I voksenklassen var det totalt 12 lag som deltok i år.
Vinnerne ble Strandlaget med Gisle, Tine, Frode og Erik

Larkolluka er en aktivitetsuke for hele familien. Siden 1935 har Larkolluka trådt frem som et av sommerens høydepunkter for både fastboende og badegjester.
Abonner på vårt nyhetsbrev
Subscription Form
Lakrollteamet © 2023. All Rights reserved .
crossmenu