Dagen i dag blir en travel dag. Denne mandagen starter med morgentrim. I år er det Fokus treningssenter som stiller med instruktører. I år blir morgentrimmen på Lersbaugen ved stranda. Og dette blir en god oppladning til en fartsfylt dag. Kl 11.00 starter seilinga i Rørvika, arrangert av Larkollen Seilforening.

Sykkelløpet starter i år kl 12.00 og løypa går gjennom store deler av Larkollen. Dette er en aktivitet for hele familien, det er nemlig ikke om å gjøre å komme først i mål. Vinneren er den som er nærmest gjennomsnittstiden. Mandagen fortsetter i et fartsfylt tempo kl 15.00 er det duket for årets olakjærreløp.. Pixel Grand Prix starter der Rørvikveien møter Larkollveien, før den går ned gjennom Hågensensvingene og ender mellom Losen og Støtvig Hotell. Så still opp og hei frem bliene.

Kvinne- og familieforbundet stiller i år også som bingoverter. Her blir det mulig å vinne både små og store premier. Bingoen starter 19.00. Fiskekonkurransen starter 19.30, og påmelding er ved Støtvigmoloen.

Dagen avsluttes med utekino på Park Lane. Filmen som vises i kveld er Norske Byggeklosser 2 (2018). Filmen starter 22.30 og er gratis og tillat for alle. Det blir salg av kioskvarer og popcorn fra kioskvogna.