Vi starter selvfølgelig med morgentrim kl. 10.00, i dag deler vi ut prisen for årets morgentrimmer. Vi fortsetter dagen med Larkollmarked i skolegården. I år kommer det mange spennende boder, så her blir det mulig å gjøre et sommerkupp. Rett ovenfor skolegården på Park Lane starter fotballkampen i regi av Larkollen IL. Så det blir mulig å ta en titt innom markedet og fotballkampen, begge arrangementene starter 11.00.

(artikkelen fortsetter under bildene)

I en uke har barna i Måkarevyen øvd seg på årets forestilling. Den starter kl 15.00 i teltet. Måka har nye instruktører, Christine og Rebekka. Møt opp i teltet og se hvor fantastisk flinke barn og ungdom kan være når de får lage sin egen revy.

(artikkelen fortsetter under bildet)

Årets Larkolluke rundes av med familiequiz på Losen kl.18.00. Pål og Anniken har laget en spennende quiz som passer for hele familien.

Nok en gang ønsker vi å takke for prisen vi fikk på torsdag!!! Og en stor takk til frivillige, innleide, artister og andre for en helt fantastisk uke. Da gjenstår det bare å takke for årets Larkolluke og ønske dere en fortsatt god sommer, nå tar vi oss litt fri!